03/15/15


​KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 517-518-519-520-521 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Κλεμμένα όνειρα


Κλεμμένα όνειρα 4ος κύκλος Επεισόδιο 517 KLEMMENA ONEIRA
Ο Νότης, μετά την αφόρητη πίεση που του ασκεί η Λήδα να φύγουν μαζί στο εξωτερικό, ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους να την αποπροσανατολίσει για ακόμα μία φορά. Η Μαρία, από την άλλη, έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως η Λήδα είναι ερωτευμένη με τον Νότη και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Η Μάνια χάνει το παιδί που εγκυμονεί, αλλά αποφασίζει να μην πει τίποτα στον Σταύρο. Στο μεταξύ, η Χριστίνα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργου για να του ζητήσει συγγνώμη, χωρίς να έχει υπολογίσει την επιστροφή της Νιόβης, που βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μεγάλη αποκάλυψη. Η Μαρέλα συγκλονίζεται όταν μαθαίνει πως ο Γεράσιμος είναι ο πατέρας της…

Κλεμμένα όνειρα 4ος κύκλος Επεισόδιο 518 KLEMMENA ONEIRA
Η παραμονή της Νιόβης στο μπαράκι, μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο, αναπτερώνει το ηθικό του Λευτέρη. Ο Νότης αρχίζει να εγκλωβίζεται για τα καλά και κάνει το μοιραίο λάθος να πει ψέματα στη Λήδα, χωρίς να υποψιάζεται ότι εκείνη τον παρακολουθεί τη στιγμή που εξομολογείται τον αληθινό έρωτά του στη Μαρία. Η Μαρέλα, ενθουσιασμένη μπροστά στην προοπτική μιας νέας ζωής με τον Γεράσιμο, αποφασίζει να τον ακολουθήσει στη Γερμανία. Η Άννα ανακοινώνει στον Σταύρο και την Ελίνα ότι δέχεται τη θέση της διευθύντριας του κολλεγίου…

Κλεμμένα όνειρα 4ος κύκλος Επεισόδιο 519 KLEMMENA ONEIRA
Ο Νότης κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία και της χαρίζει την απόλυτη ευτυχία. Ο Σταύρος έχει βρει επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Ελίνας, και απολαμβάνει τη σχέση του με το πάθος και τον ενθουσιασμό που τόσο του είχε λείψει. Η Λήδα, έχοντας πια βεβαιωθεί πως ο Νότης την κοροϊδεύει, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και τον επισκέπτεται στο ίδρυμα, δήθεν για να τον αποχαιρετήσει πριν από την οριστική μετακόμισή της στη Νέα Υόρκη. Όμως, ένα μήνυμα που θα φτάσει στη Μαρία από το κινητό του Νότη, ανατρέπει τις ζωές όλων…

Κλεμμένα όνειρα 4ος κύκλος Επεισόδιο 520 KLEMMENA ONEIRA
Ο Σταύρος τρέχει στο παρκάκι για να προλάβει τα χειρότερα και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Λήδα που απειλεί να σκοτώσει τη Μαρία. Αφού καταφέρνει να την αφοπλίσει, την αφήνει αναίσθητη, μην ξέροντας αν την έχει σκοτώσει ή όχι. Ο Νότης καλείται τώρα να δώσει εξηγήσεις για την παρανοϊκή αυτή κίνηση της Λήδας και, αφού προλάβει να δώσει εκείνος το τελειωτικό χτύπημα και να κλείσει το στόμα της «κολλητής» του μια για πάντα, καταφέρνει να ρίξει για άλλη μία φορά στάχτη στα μάτια του Σταύρου και της Μαρίας. Στο μεταξύ, η απώλεια του μωρού έχει ταράξει το μυαλό της Μάνιας, που νοικιάζει καινούργιο σπίτι για να στεγάσει τη νέα της ζωή.

Κλεμμένα όνειρα 4ος κύκλος Επεισόδιο 521 KLEMMENA ONEIRA
Η κοντινή απόσταση του τόπου του εγκλήματος με το σπίτι του Σταύρου, η μαρτυρία ενός γείτονα για την τετ α τετ συνάντηση μαζί του έξω από το πάρκο και μία κάρτα του ADC δίπλα στο νεκρό σώμα της Λήδας, φέρνουν την Ηρώ στη δυσάρεστη θέση να θεωρήσει τον Σταύρο ως τον κύριο ύποπτο για τη δολοφονία. Στο μεταξύ, η Άννα ενημερώνεται για τα δυσάρεστα γεγονότα από τον ίδιο τον Σταύρο που θέλοντας να κερδίσει χρόνο αποφασίζει να δραπετεύσει από το σπίτι του την ώρα που η Ηρώ καταφθάνει με το περιπολικό…

KLEMMENA ONEIRA ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 522-523-524-525

Νίκος Μουρατίδης: «Τέρμα πια η κυριαρχία των καλλιτεχνών celebrities»
Ο Νίκος Μουρατίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τους καλλιτέχνες και για τη δύναμη που τους προσφέρει το ίντερνετ.
Το γεγονός πως γνώρισες και έκανες παρέα με τόσους μεγάλους της τέχνης σε έχει επηρεάσει σε σημείο ώστε να γίνεις υπερβολικά εκλεκτικός;
«Έχοντας δουλέψει με ανθρώπους, όπως η Μελίνα, ο Μίνως Βολανάκης, η Ειρήνη Παππά, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου ή ακόμα η Αλίκη, η Ζωή Λάσκαρη, ο Κώστας Βουτσάς, η Μαρινέλλα, ο Δημήτρης Μητροπάνος, έχω ψηλά τον πήχη. Δεν μου αρέσει να κάνω εκπτώσεις ούτε με μετριότητες-ή αμόρφωτους και ακαλαίσθητους ανθρώπους να επικρατούν».


Γιατί όμως είσαι πολύ συχνά απορριπτικός στους νέους καλλιτέχνες;
«Κι όμως, δεν τους απορρίπτω. Ίσα ίσα τους βοηθώ. Τους καλλιτέχνες όμως, όχι τους καραγκιόζηδες».

Ζούμε σε μια εποχή που όλοι χωρούν στην μουσική. Ακόμα και οι έντεχνοι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν τα social media για την προβολή τους.
«Οι έντεχνοι δημιουργοί ή έχουν κλειστεί στο καβούκι τους ή έχουν γίνει βαρετοί. Δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να παλέψουν τη μετριότητα με επιθετική πολιτική. Μου αρέσει που η Μόνικα και η Νατάσα Μποφίλιου έγιναν γνωστές από το ίντερνετ χωρίς να μας τις "επιβάλλουν" κάποιες εταιρείες ή κλίκες. Χαίρομαι που ο Γιάννης Χαρούλης και ο Λεωνίδας Μπάλαφας κάνουν τεράστιες συναυλίες ή όταν το CD του Βασιλικού γίνεται χρυσό».


Άνθρωποι της δικής σου γενιάς και εμπειρίας έχουν θέση στην ελληνική δισκογραφία;
«Δεν νομίζω. Όλοι αυτοί που έχουν καταντήσει τη δισκογραφία στα σημερινά της χάλια εμένα και μερικούς ακόμα της "παλιάς" σχολής μας βλέπουν πολύ περίεργα. Είναι άνθρωποι ατάλαντοι, αμόρφωτοι και χωρίς αισθητική».
Διανύουμε όμως την εποχή του Διαδικτύου. Άρα χρειάζονται τα νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν, αν θέλεις, και τους ίδιους τους καλλιτέχνες.
«Σαφέστατα. Και το πιο βασικό όλων είναι να μη φοβούνται να δοκιμάσουν το διαφορετικό. Είναι θλιβερό να μιλάς με τους παράγοντες της σημερινής δισκογραφίας και μουσικής και να σου λένε ότι ψάχνουν τη νέα Πάολα. Ευτυχώς διεθνώς η δισκογραφία έχει στραφεί ξανά στο καλό ρεπερτόριο και στους αληθινούς καλλιτέχνες. Τέρμα πια η κυριαρχία των καλλιτεχνών celebrities».


Είναι σαν να λες τέρμα στο Σάκη, την Άννα την Δέσποινα και σε πολλούς άλλους...
«Εννοώ όλους αυτούς που μας απασχολούν με τα γκομενικά τους και όχι με την τέχνη τους. Όλους αυτούς που τους βλέπουμε πιο συχνά ημίγυμνους με ένα αντηλιακό στο χέρι παρά με ένα μικρόφωνο».

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/368482/nikos-moyratidis-terma-pia-i-kyriarhia-ton-kallitehnon-celebrities#ixzz3UPiQCz46

 6 επεισόδια και τέλος για φέτος (ελπίζω) . Άλλη μία σεζόν φτάνει στο τέλος της και όπως είναι φυσικό η αγωνία φτάνει στο ζενίθ . Τι θα δούμε στο 4.17 του Person of Interest με τίτλο Karma ; Διαβάστε τη περιλήψη και δείτε μερικές προμο φωτογραφίες !

“Karma”Ο Ρις και ο Φιντς προσπαθούν να προστατέψουν έναν ψυχολόγο , του οποίου οι ανορθόδοξοι μέθοδοι που έχει για να βοηθάει τους ασθενείς του να βρούν "ολοκλήρωση" , μπορεί να του κοστίσουν . Παράλληλα , τα φλάσμπακ αποκαλύπτουν την εύθραυστη κατάσταση του Φιντς λίγες μέρες μετά την βομβιστική επίθεση που σκότωσε το καλύτερο του φίλο , Νέιθαν Ινγκραμ .
Φλάσμπακ του Φιντς και δεν είμαι καλά !! Πάντα έχουμε υπέροχες σκηνές σε αυτά . Θα έχουμε και μετά απο 3 χρόνια σχεδόν παρουσία απο την Αλίσια Κόργουιν (Root sends her regards) !









Οι Κορεάτες έχουν επιβεβαιώσει το λανσάρισμα του LG G4 αργότερα μέσα στην άνοιξη και, ήδη, έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες για τη συσκευή. Τις προηγούμενες ώρες, ωστόσο, μόλις κυκλοφόρησε και μία φωτό που φαίνεται πως αποτελεί "early press render" της νέας ναυαρχίδας, απεικονίζοντάς την, μάλιστα, με κυρτή οθόνη. Δημοσιεύτηκε στο twitter από το λογαριασμό του @OnLeaks και σ' αυτήν εμφανίζεται το πίσω μέρος ενός μαύρου G4. Η συσκευή φαίνεται πως θα έχει διαστάσεις 148,9x76,5x9,9 χιλιοστά, ενώ θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 810 και ακόμη QHD display, κεντρική κάμερα 16MPixels και πιθανώς fingerprint scanner. Το επόμενο διάστημα σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα για τη συσκευή, που, πλέον, αποτελεί ίσως την πιο πολυαναμενόμενη πρόταση των επόμενων μηνών.

Οι επιστήμονες της NASA είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να κατανοήσουν πόσο νερό υπήρχε κάποτε στον πλανήτη Αρη... Σύμφωνα με τα νέα ευρήματα που οι επιστήμονες της NASA δημοσίευσαν στο επιστημονικό περιοδικό Science, ο κόκκινος πλανήτης είχε κάποτε περισσότερο νερό από τον Αρκτικό Ωκεανό της Γης.

«Η μελέτη μας παρέχει μια σταθερή εκτίμηση του πόσο νερό είχε κάποτε ο Αρης, καθορίζοντας παράλληλα το πόσο νερό χάνεται στο διάστημα» εξηγεί ο Τζερόνιμο Βιλανουέβα, επιστήμονας στο Goddard Space Flight Center της NASA. «Με το έργο αυτό, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα την ιστορία του νερού στον Αρη.»

Για να βρουν απαντήσεις σε αυτό το πανάρχαιο ερώτημα για τα μόρια νερού στον Αρη, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν τα τρία μεγάλα υπέρυθρα τηλεσκόπια του κόσμου, στη Χιλή και τη Χαβάη, για να μετρήσουν τα ίχνη του νερού στην ατμόσφαιρα του πλανήτη σε μια σειρά από περιοχές και εποχές, που εκτείνονται από τον Μάρτιο του 2008 έως τον Γενάρη του 2014.

Οι επιστήμονες εξέτασαν την αναλογία δύο διαφορετικών ισοτόπων, Η2Ο και HDO. Το τελευταίο γίνεται βαρύτερο από ένα από τα άτομα υδρογόνου του, που ονομάζεται δευτέριο, το οποίο έχει ένα επιπλέον νετρόνιο στον πυρήνα του εκτός από το πρωτόνιο που έχουν όλα τα άτομα υδρογόνου.

Αυτό βαραίνει το HDO περισσότερο, ενώ οι μεγαλύτερες ποσότητες υδρογόνου από το Η2Ο επιπλέουν στην ατμόσφαιρα, αποσπώνται από τη χαμηλή βαρύτητα του Άρη και εξαφανίζονται στο διάστημα.

Ως αποτέλεσμα, το νερό που παγιδεύεται στον πάγο του Άρη έχει ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο HDO απ' ότι το ρευστό νερό στη Γη, εξηγούν οι επιστήμονες.


​ROUA MAT EPEISODIA 131-132-133 Ρουά Ματ επεισόδια ΡΟΥΑ ΜΑΤ
ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 131

Ο Μάξιμος λέει στο Δημήτρη και την Ιωάννα ότι θέλει να συναντήσει τον βιολογικό του πατέρα και ζητά από τον Δημήτρη να πάει μαζί του αλλά τελευταία στιγμή κάνει πίσω. Στη συνέχεια λέει στον Ακύλα ότι δεν θέλει να δει τον βιολογικό του πατέρα γιατί αυτός τον μεγάλωσε και αυτόν θεωρεί πατέρα του.Από την άλλη ο Δημήτρης ξεκαθαρίζει στην Ιωάννα ότι μεταξύ τους έχουν τελειώσει.Ο ταξιτζής που πάει τους πίνακες στην έκθεση δεν προσέχει και τους καταστρέφει με αποτέλεσμα η έκθεση της Βίκυς να αναβληθεί. Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Ηρόδοτο την αλήθεια για τη Βίκυ.Στο μεταξύ η Ρουμπίνη ψάχνει και πάλι τα πράγματα του Γιώργου και σοκάρεται με αυτά που ανακαλύπτει.

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 130
Ο Μάξιμος λέει στο Δημήτρη και την Ιωάννα ότι θέλει να συναντήσει τον βιολογικό του πατέρα και ζητά από τον Δημήτρη να πάει μαζί του αλλά τελευταία στιγμή κάνει πίσω. Στη συνέχεια λέει στον Ακύλα ότι δεν θέλει να δει τον βιολογικό του πατέρα γιατί αυτός τον μεγάλωσε και αυτόν θεωρεί πατέρα του.Από την άλλη ο Δημήτρης ξεκαθαρίζει στην Ιωάννα ότι μεταξύ τους έχουν τελειώσει.Ο ταξιτζής που πάει τους πίνακες στην έκθεση δεν προσέχει και τους καταστρέφει με αποτέλεσμα η έκθεση της Βίκυς να αναβληθεί. Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Ηρόδοτο την αλήθεια για τη Βίκυ.Στο μεταξύ η Ρουμπίνη ψάχνει και πάλι τα πράγματα του Γιώργου και σοκάρεται με αυτά που ανακαλύπτει.

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 129
Ο Μάξιμος λέει στο Δημήτρη και την Ιωάννα ότι θέλει να συναντήσει τον βιολογικό του πατέρα και ζητά από τον Δημήτρη να πάει μαζί του αλλά τελευταία στιγμή κάνει πίσω. Στη συνέχεια λέει στον Ακύλα ότι δεν θέλει να δει τον βιολογικό του πατέρα γιατί αυτός τον μεγάλωσε και αυτόν θεωρεί πατέρα του.Από την άλλη ο Δημήτρης ξεκαθαρίζει στην Ιωάννα ότι μεταξύ τους έχουν τελειώσει.Ο ταξιτζής που πάει τους πίνακες στην έκθεση δεν προσέχει και τους καταστρέφει με αποτέλεσμα η έκθεση της Βίκυς να αναβληθεί. Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Ηρόδοτο την αλήθεια για τη Βίκυ.Στο μεταξύ η Ρουμπίνη ψάχνει και πάλι τα πράγματα του Γιώργου και σοκάρεται με αυτά που ανακαλύπτει.


​Julia Nova instagram Βιογραφικο Tzoulia Nova wiki Facebook Τζούλια Νόβα υψος Βικιπαίδεια ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΟΒΑ ΣΧΕΣΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Η ξανθιά κούκλα εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή και μαγνήτισε τα βλέμματα με την ομορφιά της και την τρομερή ομοιότητά της με την Δούκισσα Νομικού.Η 23χρονη Τζούλια Νόβα γεννήθηκε στην Ουκρανία και εργάζεται ως μοντέλο. Εκεί έμεινε μέχρι τα 13 της και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα.Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, εντασσόμενη στο πρακτορείο Cristi Models, ενώ ακολούθησαν διάφορες δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό.Η ενασχόλησή της με την τηλεόραση ξεκίνησε μόλις πέρυσι, όπου συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, ως μοντέλο, στη στήλη της μόδας.Αν και σπούδασε Τραπεζικά, δεν θέλησε ποτέ να ασκήσει αυτό το επάγγελμα. Όπως έχει δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Thema People», το παιχνίδι με τους αριθμούς την άφηνε παγερά αδιάφορη.

Μπορεί η Τζούλια Νόβα να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού από τη στιγμή που εμφανίστηκε στον «αέρα» του «Mega με μία», ωστόσο οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το ξανθό κορίτσι της πρωινής εκπομπής είναι δεσμευμένο.Πιο συγκεκριμένα, η Τζούλια Νόβα διατηρεί τα τελευταία χρόνια σχέση με το Γιάννη Μάρκου, ο οποίος είναι εισοδηματίας κι ασχολείται με το real estate.
Height: 1,70 | Waist: 62 | Bust: 85 | Hips: 90 | Shoe Size: 38 | Hair: Blonde | Eyes: green
facebook  julia.cherenova



Η Τζούλια Νόβα έκανε το πρώτο ταξίδι από την Ουκρανία, όπου γεννήθηκε, προς την Ελλάδα σε ηλικία 13 ετών. Δέκα χρόνια αργότερα, τα σύνορα όχι μόνο της πατρίδας μας αλλά ολόκληρου του κόσμου είναι ανοιχτά για εκείνη. Εντυπωσιακά όμορφη και φινετσάτη, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή, είδε τις πόρτες του κόσμου της μόδας να ανοίγουν διάπλατα. Το χρυσό κλειδί που είχε στα χέρια της ήταν, προφανώς, η φυσική της καλλονή.
«Στην Ελλάδα δίνουν μεγάλη σημασία στην ομορφιά», εξομολογείται η Τζούλια στο «thema people» και συμπληρώνει: «Την εποχή που ήρθα μου φαίνονταν όλα βουνό. Δεν ήξερα τη γλώσσα, απείχα από την ελληνική νοοτροπία και για πολύ καιρό παρέμενα άγνωστη μεταξύ αγνώστων. Η εμφάνισή μου, όμως, έκανε κάποιους να με αντιμετωπίσουν με μία εν γένει συμπάθεια».

Σήμερα η Τζούλια Νόβα είναι ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο και ξεχωρίζει ανάμεσα στα κορίτσια της γενιάς της. Είναι μόλις 23 ετών και παρ' όλα αυτά έχει προλάβει να εντυπωσιάσει σε editorials μόδας, ενώ περπατά με άνεση στα catwalks Ελλήνων σχεδιαστών, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει την ξεχωριστή λάμψη που απαιτούν οι διεθνείς πασαρέλες. «Σπούδασα Τραπεζιτικά, αλλά δεν θέλησα ποτέ να ασκήσω αυτό το επάγγελμα. Το παιχνίδι με τους αριθμούς με αφήνει παγερά αδιάφορη. Μπήκα στον χώρο της μόδας τυχαία και παρέμεινα από επιλογή. Τα χρώματα, τα υφάσματα και ο δημιουργικός νους των σχεδιαστών κυριολεκτικά με τρελαίνουν. Η γκαρνταρόμπα μου είναι γεμάτη από ρούχα και αξεσουάρ των Dsquared, Gucci και Αrmani. Η μόδα για κάποιους είναι επάγγελμα και για κάποιους άλλους τρόπος ζωής». Η ενασχόληση της Τζούλιας με την τηλεόραση ξεκίνησε πέρυσι, όταν τη συμπεριέλαβαν στα κορίτσια που παρουσιάζουν τη μόδα στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Σήμερα θυμάται ότι την πρώτη φορά που βγήκε μπροστά στην κάμερα έτρεμαν τα πόδια της: «Το προηγούμενο βράδυ με δυσκολία κοιμήθηκα. Από τη δεύτερη μέρα όμως είχε σπάσει ο πάγος, αφού ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού με βοήθησαν να νιώσω οικεία. Πέρασα μια σεζόν γεμάτη εμπειρίες, γι' αυτό και δέχτηκα να βρεθώ στην ίδια εκπομπή και φέτος, έστω και με άλλο παρουσιαστή».

Αφού εντάχθηκε από την αρχή της σταδιοδρομίας της στο δυναμικό του έγκριτου ελληνικού πρακτορείου Cristi Models, η Τζούλια Νόβα έκανε τις πρώτες επαφές με το εξωτερικό και είδε τις πρωτεύουσες της ευρωπαϊκής μόδας, όπως το Μιλάνο και το Παρίσι, να ανταποκρίνονται. «Το εξωτερικό αποτελεί πάντα μεγάλη πρόκληση γιατί τα μεγέθη είναι πολύ μεγαλύτερα. Η συνεργασία με τους ξένους σε κάνει πιο απαιτητικό στη δουλειά και πιο επαγγελματία. Από αυτή την άποψη θα άφηνα την ασφάλεια της Ελλάδας κυνηγώντας το όνειρό μου σε έναν οίκο-θρύλο όπως ο Dior», τονίζει χαρακτηριστικά. Οπως θα έκανε ένα κορίτσι της ηλικίας της, η Τζούλια αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της είτε συντηρώντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της στο γυμναστήριο, είτε διασκεδάζοντας μαζί με τους φίλους της. Οπως λέει η ίδια «δουλεύω πολύ, αλλά ελεύθερος χρόνος πάντα υπάρχει. Για μένα οι δικοί μου άνθρωποι είναι το οξυγόνο μου».

Οσο για τη συμμετοχή της στο τελευταίο βιντεοκλίπ του Λευτέρη Πανταζή, η Τζούλια αποκαλύπτει ότι συμφώνησε να συμμετάσχει λόγω της γνωριμίας που είχε ο Ελληνας τραγουδιστής με φίλους της. Πάντως, πέρασε καλά, καθώς ο Πανταζής έχει έναν δικό του τρόπο να αποθεώνει κάθε γυναίκα: «Οι Ελληνες από τη φύση τους είναι αισθησιακοί και οπαδοί του ωραίου. Από αυτή την άποψη υπάρχει ένα υποβόσκον φλερτ παντού, το οποίο, για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει», παραδέχεται.
Julia Nova Βιογραφικο Tzoulia Nova viki Τζούλια Νόβα υψος Βικιπαίδεια ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΟΒΑ ΣΧΕΣΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ


​ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Dikaiwsi 79-80-81-82-83 Δικαίωση Επεισόδια dikaiosi


ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 79 dikaiosi epeisodio
Η Μυρτώ αποκαλύπτει στην Έλλη όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Χρήστο και παραδέχεται ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Ενώ ο Ανδρέου είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Λευτέρη, συνειδητοποιεί ότι ο θάνατός του θα του στοιχίσει πολλά. Τον αφήνει ελεύθερο, αφού δίνει εντολή στους μπράβους του να τον περιποιηθούν κατάλληλα. Η 'Ελλη συμβουλεύει τη Μυρτώ να μην εγκαταλείψει τόσο εύκολα τον έρωτά της για τον Χρήστο κι εκείνη θα σταθεί πλάι της σε ό,τι χρειαστεί. Ο Θησέας φλερτάρει με τη Λία, εκείνη αποφασίζει να ενδώσει και κανονίζει να βγουν. Η Ερμιόνη συνειδητοποιεί πως ο Λευτέρης έχει μπλέξει πάλι με τον Ανδρέου και πανικοβάλλεται. Η Νατάσα βρίσκει τρόπο να ξεφορτωθεί τον Ανδρέου αλλά νιώθει τον χρόνο να την πιέζει όταν της αποκαλύπτει πως η τιμωρία της για την εξαφάνισή της θα 'ναι να την κατηγορήσει και για φόνους που δεν έχει κάνει. Η 'Έλλη βρίσκει τον Θωμά να τριγυρίζει έξω από το θέατρο και τρέμει μήπως την αναγνωρίσει. Η Έλλη, από φόβο μην χάσει τον Φίλιππο, του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το σχέδιό της. Η Έλλη μιλάει ανοιχτά στον Φίλιππο για το σχέδιό της κατά της Βάλιας. Του εξηγεί ότι έχει βάλει σκοπό της ζωής της τη δικαίωση της μνήμης του πατέρα της και δεν πρόκειται να φύγει από το πλάι της Βάλιας μέχρι να το πετύχει. Η Ερμιόνη και ο Χρήστος επισκέπτονται τον Λευτέρη στο νοσοκομείο, εκείνος δικαιολογείται πως έπεσε από τις σκάλες, αλλά όταν μένει μόνος με την Ερμιόνη, εκείνη τον πιέζει να της πει όλη την αλήθεια. Ο Θησέας φλερτάρει έντονα τη Λία κι εκείνη ανταποκρίνεται, με αποτέλεσμα να φιληθούν. Ο Λευτέρης εξομολογείται στην Ερμιόνη πως ο Ανδρέου βρίσκεται πίσω από τον ξυλοδαρμό του. Ο Φίλιππος ξεκαθαρίζει στην Έλλη πως δεν έχει την πολυτέλεια να την περιμένει να υλοποιήσει τα σχέδιά της και μετά να ζήσουν τον έρωτά τους, γι' αυτό και την χωρίζει.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 81 DIKAIOSI EPEISODIO
Ο Θωμάς κρύβεται και περιεργάζεται τη φιγούρα της 'Ελλης, που κάτι του θυμίζει. Βρίσκει ένα σημείωμα με τον γραφικό της χαρακτήρα και το παίρνει μαζί του.Ο Χρηστίδης εξομολογείται στην Ελένη πως είναι τσιμπημένος με την Ανθή. Η Νατάσα ξανακυλάει στην κοκαΐνη και προχωράει το σχέδιο εξόντωσης του Ανδρέου. Ο Θωμάς συγκρίνει τον γραφικό χαρακτήρα της 'Ελλης και συνειδητοποιεί πως αυτή είναι η κόρη της Βάλιας.Η Βάλια διαβάζει το χειρόγραφο του Νικηφόρου και συγκινείται καθώς θυμάται στιγμές απ' αυτόν τον έρωτα. Η Νατάσα προτείνει στον Ανδρέου να περάσουν μια βραδιά πάθους και του ζητάει να τους διώξει όλους απ' το σπίτι για να μείνουν μόνοι.Ο Χρήστος και η Μυρτώ ετοιμάζουν ένα μικρό πάρτι για να γιορτάσουν τα αποτελέσματα των εκλογών. Η Λία πάει στα γραφεία της παράταξης, δήθεν για να συμπαρασταθεί στον Χρήστο, αλλά κυρίως για να 'ναι στο πλάι του Θησέα.Ο Φίλιππος μαζεύει τα πράγματά του από το σπίτι της 'Ελλης και φεύγει. Ο Χρηστίδης καλεί την Ανθή σπίτι του για φαγητό. Η 'Ελλη βρίσκει παρηγοριά στη Μυρτώ και της μιλάει για τα προσωπικά της. Η Μυρτώ την συμβουλεύει να παρατήσει τη δουλειά και να ζήσει τον έρωτά της.Ο Μάριος ψαρεύει την Ελένη για πληροφορίες σχετικά με τη σχέση του Χρηστίδη και της Ανθής. Εκείνη, παρασυρμένη από την κουβέντα, του εξομολογείται πως ο πατέρας της υποψιάζεται τον Ανδρέου για τους φόνους. Ο Μάριος προσπαθεί να την αποπροσανατολίσει. Η Νατάσα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και ο Ανδρέου, ανυποψίαστος, πέφτει στην παγίδα της.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 82 DIKAIOSI EPEISODIO
Η Κλαίρη μιλάει ανοιχτά στον Χρήστο, τον κατηγορεί πως είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Μυρτώ και πως αν δεν ξεκαθαρίσει την κατάσταση θα πάρει το παιδί και θα φύγει, ενώ δείχνει πως έχει κάποιο σχέδιο στο μυαλό της. Η Ανθή μιλάει στη Μυρτώ για τη σχέση της με τον Χρηστίδη, αλλά η Βάλια είναι εκεί και κρυφακούει την κουβέντα, φανερά ανήσυχη. Προειδοποιεί τον Ανδρέου για την κατάσταση, με σκοπό να πάρουν τα μέτρα τους. Η δεξίωση για τη νίκη των εκλογών φτάνει και ο Ανδρέου αποφασίζει να πάει ακάλεστος. Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του Δήμου, οι σπόντες ανάμεσα στον Θησέα και τον Κλέωνα δίνουν και παίρνουν. Ο Λευτέρης βιώνει την απόλυτη μοναξιά κι αποφασίζει να βρει παρηγοριά στην εκκλησία. Εκεί ο παπάς τού προτείνει μια περίεργη λύση που ίσως τον βγάλει απ' τ' αδιέξοδο. Ο Ανδρέου αιφνιδιάζει τον Θησέα με μια επίσκεψη στο Δημαρχείο και του εξηγεί ποιος έχει το πάνω χέρι καθώς και τι περιμένει απ' αυτόν. Ο Χρήστος ανακοινώνει στη Μυρτώ πως δεν αντέχει άλλο τον γάμο του κι αποφάσισε να χωρίσει, όμως εκείνη τον αποτρέπει και του προτείνει να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή για ένα διάστημα. Ο Ανδρέου προειδοποιεί τη Βάλια πως αν η σχέση του Χρηστίδη και της Ανθής σοβαρέψει, θα πρέπει να τη βγάλουν απ' τη μέση γιατί ξέρει πολλά. Η Βάλια σοκάρεται κι αρνείται να το κάνει, αλλά ο Ανδρέου δεν της αφήνει επιλογές. Ο Χρήστος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Μυρτώς και ρίχνει στάχτη στα μάτια της Κλαίρης, πως δήθεν θα προσπαθήσει για τον γάμο τους.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 83 DIKAIOSI EPEISODIO
Η Κλαίρη μιλάει ανοιχτά στον Χρήστο, τον κατηγορεί πως είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Μυρτώ και πως αν δεν ξεκαθαρίσει την κατάσταση θα πάρει το παιδί και θα φύγει, ενώ δείχνει πως έχει κάποιο σχέδιο στο μυαλό της. Η Ανθή μιλάει στη Μυρτώ για τη σχέση της με τον Χρηστίδη, αλλά η Βάλια είναι εκεί και κρυφακούει την κουβέντα, φανερά ανήσυχη. Προειδοποιεί τον Ανδρέου για την κατάσταση, με σκοπό να πάρουν τα μέτρα τους.Η δεξίωση για τη νίκη των εκλογών φτάνει και ο Ανδρέου αποφασίζει να πάει ακάλεστος. Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του Δήμου, οι σπόντες ανάμεσα στον Θησέα και τον Κλέωνα δίνουν και παίρνουν. Ο Λευτέρης βιώνει την απόλυτη μοναξιά κι αποφασίζει να βρει παρηγοριά στην εκκλησία. Εκεί ο παπάς τού προτείνει μια περίεργη λύση που ίσως τον βγάλει απ' τ' αδιέξοδο. Ο Ανδρέου αιφνιδιάζει τον Θησέα με μια επίσκεψη στο Δημαρχείο και του εξηγεί ποιος έχει το πάνω χέρι καθώς και τι περιμένει απ' αυτόν.Ο Χρήστος ανακοινώνει στη Μυρτώ πως δεν αντέχει άλλο τον γάμο του κι αποφάσισε να χωρίσει, όμως εκείνη τον αποτρέπει και του προτείνει να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή για ένα διάστημα. Ο Ανδρέου προειδοποιεί τη Βάλια πως αν η σχέση του Χρηστίδη και της Ανθής σοβαρέψει, θα πρέπει να τη βγάλουν απ' τη μέση γιατί ξέρει πολλά. Η Βάλια σοκάρεται κι αρνείται να το κάνει, αλλά ο Ανδρέου δεν της αφήνει επιλογές.Ο Χρήστος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Μυρτώς και ρίχνει στάχτη στα μάτια της Κλαίρης, πως δήθεν θα προσπαθήσει για τον γάμο τους.

DIKAIOSI EPEISODIA 84-85-86-87-88


​KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 512-513-514-515-516 Κλεμμένα Όνειρα επεισόδια
512, Δευτέρα 16/3/15: Η Μάνια γίνεται για ακόμη μια φορά έξαλλη με τη Λήδα. Αυτή τη φορά ο λόγος είναι ότι η Λήδα παίρνει την απόφαση να αναλάβει τα "ηνία" στην εταιρία του Πετρίδη. Το χειρότερο για τη Μάνια είναι ότι η Λήδα καλεί στα κρυφά το Σταύρο, ο οποίος ακούει σε ανοιχτή ακρόαση τη λογομαχία τους και αισθάνεται ότι η Μάνια αρχίζει να τρελαίνεται. Στη συνέχεια προβληματισμένος με τη Μάνια προσπαθεί να βρει λύση και καταλήγει να ζητήσει τη βοήθεια της Άννας...

KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 513, Τρίτη 17/3/15: Η Λήδα γεμίζει από υποψίες όταν ενημερώνεται από το γιατρό που παρακολουθεί το Σταύρο για την αλλαγή του σχεδίου που είχε συμφωνήσει να ακολουθήσουν με το Νότη. Παράλληλα ο Σταύρος συναντιέται με τη Μάνια και την προειδοποιεί ότι για να συνεχίσουν να είναι μαζί θα πρέπει να επισκεφτεί ψυχίατρο. Η συμπεριφορά του Σταύρου απογοητεύει τη Μάνια. Αισθάνεται ότι την πρόδωσε και δεν του λέει τίποτα για την εγκυμοσύνη της...

KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 514,Τετάρτη 18/3/15: Η Μάνια αποφασίζει τελικά να αποκαλύψει στο Σταύρο ότι περιμένει παιδί, αλλά όταν τον επισκέπτεται στο σπίτι του, ο Σταύρος είναι με την Ελίνα. Την ίδια στιγμή ο Νότης αισθάνεται να εγκλωβίζεται από την πίεση που του ασκεί συνέχεια η Λήδα και προσπαθεί να βρει τρόπο να την παραπλανήσει και να της ρίξει στάχτη στα μάτια, ώστε να κερδίσει χρόνο και να δει τι θα κάνει. Στο μεταξύ η Πόπη αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη όταν ανακαλύπτει τον κρυφό έpωτα του Λευτέρη για τη Νιόβη...

KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 515, Πέμπτη 19/3/15: Ο κλοιός σφίγγει γύρω από το Νότη όταν η Λήδα τον απειλεί και του δίνει διορία να πάει μαζί της στο εξωτερικό, διαφορετικά θα αποκαλύψει σε όλους το ποιος πραγματικά είναι. Η Μάνια περιμένει όλο το βράδυ στο αυτοκίνητό της να επιστρέψει στο σπίτι του ο Σταύρος και στη συνέχεια πηγαίνει και τον βρίσκει στο κολέγιο. Εκεί τον πιέζει και ο Σταύρος τελικά παραδέχεται τη σχέση του με την Ελίνα. Από την άλλη ο Λευτέρης αποκαλύπτει στο Σταύρο την κρυφή σχέση που έχει ο Γιώργος με τη Χριστίνα. Στο μεταξύ ο Αγάς παρακολουθεί το Γεράσιμο και ανακαλύπτει ποιος είναι...

KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 516, Παρασκευή 20/3/15: Ο Γιώργος προσπαθεί να προετοιμάσει το έδαφος και λέει ψέματα στη Νιόβη για τους λόγους που παραιτήθηκε από το κολέγιο. Η ομολογία του Σταύρου ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του έχει ως αποτέλεσμα η Μάνια να τα κάνει κυριολεκτικά "γυαλιά - καρφιά" όλα. Στο μεταξύ η Λήδα είναι προβληματισμένη για το τι συμβάινει ανάμεσα στο Νότη και τη Μαρία. Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια επισκέπτεται τη Μαρία στη γκαλερί και βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλες και δυσάρεστες αποκαλύψεις...

KLEMMENA ONEIRA επομενα επεισοδια 517-518-519-520-521

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget